Ξυλουργικές Υπηρεσίες

Ξυλουργικές υπηρεσίες για κάθε σας ανάγκη

Οι ξυλουργικές υπηρεσίες αποτελούν το βασικό αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας μας. Ειδικότερα, η ξυλουργική περιλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση κατασκευών από ξύλο. Στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΔΗΛΕΣ Α.Ε. συμπεριλαμβάνεται ο σχεδιασμός και η δημιουργία ξύλινων κατασκευών όπως τα κουφώματα, ντουλάπες, ντουλάπια κουζίνας, πέργκολες καθώς και κάθε προϊόν που μπορεί να χρειαστείτε.

 • ξυλουργικές υπηρεσίες

  Σχεδιασμός - Μέτρηση

  Ο σχεδιασμός και οι κατάλληλες μετρήσεις αποτελούν το πρώτο και βασικότερο στάδιο στις ξυλουργικές εργασίες. Το προσωπικό μας θα φροντίσει να κατανοήσει τις ανάγκες σας ώστε να σχεδιάσει εξατομικευμένες λύσεις που θα τις καλύψουν στον υπέρτατο βαθμό. Χάρη στην πολυετή μας εμπειρία, είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε κάθε σας ιδέα, όσο απαιτητική και αν μπορεί να φαίνεται. Άλλωστε στην πολυετή μας εμπειρία στον χώρο των ξυλουργικών υπηρεσιών, έχουμε ολοκληρώσει αποτελεσματικά υπεράριθμα έργα. 

 • Κατασκευή

  Αφού κατανοήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και ολοκληρώσουμε όλες τις απαραίτητες μετρήσεις, ξεκινάει η διαδικασία της κατασκευής. Κάθε κατασκευή αντιμετωπίζεται με επαγγελματισμό και ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να εξασφαλίσουμε ένα άριστο αποτέλεσμα τόσο από θέμα αισθητικής όσο και ποιότητας. Ο σύγχρονος υλικοτεχνικός μας εξοπλισμός σε συνδυασμό με την εξειδίκευσή μας στο ξύλο θα φροντίσου να σας παρέχουν μοναδικές ξύλινες κατασκευές είτε για τον προσωπικό είτε το επαγγελματικό σας χώρο.

 • Τοποθέτηση

  Τελευταίο βήμα στις ολοκληρωμένες ξυλουργικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας είναι φυσικά η τοποθέτηση της εκάστοτε κατασκευής. Το προσωπικό μας θα φροντίσει να μεταφέρει και να τοποθετήσει τα προϊόντα μας στον χώρο σας και να τα τοποθετήσει σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Ειδικότερα, σε περιπτώσεις όπως η κατασκευή μιας ξύλινης κουζίνας, μιας πέργκολας ή μιας ντουλάπας, η τοποθέτηση διαδραματίζει έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο. Εμείς θα φροντίσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.