Δήλες Α.Ε.
Ξύλινα Γερμανικά Κουφώματα 

Η Εταιρεία

Η εταιρία "ΔΗΛΕΣ Α.Ε." εδρεύει στη Μύκονο και δραστηριοποιείται στο χώρο του ξύλου από το 1975, αρχικά ως ατομική επιχείρηση, υπό τη διεύθυνση του Παναγιώτη Κουκά (Βρακά), ενώ με τη σημερινή της νομική μορφή από το 1988.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία χαρακτηρίζεται από εντιμότητα και υπευθυνότητα, ενώ πρωταρχικοί της στόχοι είναι ο σεβασμός και η συνέπεια προς τον πελάτη. Αυτός είναι και ο λόγος που όλες μας οι παραδόσεις γίνονται άμεσα και πληρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Κύριο μέλημά μας ως κορυφαία εταιρεία ξύλινων κατασκευών στην Μύκονο είναι η προσφορά καινοτόμων και πρακτικών λύσεων προς τους πελάτες μας. Ωστόσο τα οφέλη που θα αποκομίσετε επιλέγοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας είναι πολύ περισσότερα. Ένα από τα βασικότερα είναι ότι όλες μας οι κατασκευές χαρακτηρίζονται από μια ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας και τιμής, πάντα με σεβασμό προς την μοναδική αρχιτεκτονική του τόπου μας.

Η πολυετή εμπειρία της επιχείρησης μας και η άρτια οργάνωση της, αποτελούν εγγύηση για κάθε συνεργασία της.
εταιρεία ξύλινων κατασκευών

Το Ξυλουργείο

Το ξυλουργείο της εταιρείας μας αποτελεί έναν σύγχρονο χώρο, αφιερωμένο στην δημιουργία υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ξύλινων κατασκευών. Ένα περιβάλλον εργασίας που πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές, τόσο για την δημιουργία των κατασκευών μας όσο φυσικά και για τις συνθήκες εργασίας του προσωπικού μας.

Το ξυλουργείο μας περιλαμβάνει σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και εργαλεία που μας επιτρέπουν να φέρουμε εις πέρας κάθε πρόκληση. Με την κατάλληλη οργάνωση του χώρου είμαστε σε θέση να παρέχουμε γρήγορα αποτελέσματα σε κάθε μας πελάτη. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε και στη συνολική ασφάλεια του χώρου, φροντίζοντας για τον διαρκή εξαερισμό και την απομάκρυνση των αιωρούμενων σωματιδίων.

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία ξύλινων κατασκευών ΔΗΛΕΣ Α.Ε.;

Η εταιρεία ξύλινων κατασκευών Δήλες Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του ξύλου από το 1975, έχοντας καταφέρει να υλοποιήσει χιλιάδες επιτυχημένα έργα. Αξιοποιώντας την εμπειρία 50 ετών και την τεχνογνωσία πάνω στον πλέον κατάλληλο και σύγχρονο εξοπλισμό, καταφέρνουμε να παρέχουμε εγγυημένες λύσεις ακόμη και στα πιο απαιτητικά project.
Οι εγκαταστάσεις μας πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ενώ το κόστος των προϊόντων μας είναι το πιο προσιτό της αγοράς. Είμαστε διαθέσιμώστε να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να τις καλύψουμε στον μέγιστο βαθμό.